VOL! 2e ronde loopbaan ontwikkelingstrajecten

Update: alle plekken zijn vol. Mocht er weer een subsidietraject vanuit de overheid komen zal ik dat hier weer publiceren en delen.

De overheid stimuleert persoonlijke ontwikkeling & een leven lang leren! Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd kan zich bij ons aanmelden voor een *gratis* ontwikkeladvies t.w.v. €700,00.

Een mooie kans voor jezelf of medewerkers binnen je bedrijf om met mij, ervaren loopbaan-coach, aan de slag te gaan voor jou of hun persoonlijke ontwikkeling. Het doel van het ontwikkeladvies is het creëren van een bewustwording om te blijven investeren in persoonlijke ontwikkeling.

Onderdeel van het ontwikkeladvies is de arbeidsmarkt analyse, deze geeft inzicht in kansrijke opties voor werk op de huidige en toekomstige arbeidsmarkt. Is het nodig om bij te scholen, liggen er kansen in een andere branche of volstaat de huidige werkplek? Dit zijn vragen waar onder andere aandacht aan besteed wordt in het loopbaantraject.

Gun jezelf en of je medewerkers:

  • Arbeidsmarkt-analyse; helder persoonlijk profiel.
  • Meerdere persoonlijke gesprekken;
  • Inzicht in de vraag; wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, wat is mijn arbeidsmarktpositie en wat zijn mijn mogelijkheden.
  • Een plan om concreet te werken aan toekomstperspectief.

Hoe werkt het loopbaantraject?

De aanvraag kan door ons vanaf 1 december 2020 bij de overheid worden ingediend en administratief geheel worden afgehandeld. Na de registratie kunnen we direct starten.

Locatie van het loopbaantraject

De gesprekken met de deelnemers vinden op ons Yours kantoor in Enschede plaats. Wanneer er meerdere deelnemers zijn uit één organisatie is het mogelijk om de gesprekken op locatie te voeren.

Corona

Uiteraard nemen we RIVM richtlijnen in acht. Wil iemand niet fysiek afspreken dan behoort een online traject tot de mogelijkheden.

Aanmelden voor het loopbaantraject?

Wacht niet te lang, er is een maximum aantal trajecten. Meld je medewerkers, uiterlijk voor 24 november aan, wij regelen de rest. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar amber@ypd.nl