Tekst intro slinger

Frank Heerink

"We hebben dankzij Amber de laatste jaren goede stappen gemaakt in ons personeelsbeleid"

Amber heeft AFMI Verspanende Industrie gedurende 3,5 jaar geholpen met het herzien en opzetten van onze HR-structuur. Door haar expertise en ervaring heeft ze hierin een waardevol aandeel gehad. Naast het opzetten van deze nieuwe structuur heeft ze ook veel coaching gegeven in het voeren van functioneringsgesprekken. We hebben hierdoor de laatste jaren goede stappen gemaakt in ons personeelsbeleid, zowel als organisatie en op individueel niveau, wat tot een verhoging van de personeelstevredenheid heeft geleid.

Suzanne Altena

Door de persoonlijke aanpak van Amber heb ik er zoveel uitgehaald!

Wow, wat een eyeopeners! In het begin was ik sceptisch. Hoeveel kun je nou bereiken in een kort, gesubsidieerd traject? Maar door de persoonlijke aanpak van Amber heb ik er zoveel uitgehaald! Amber is scherp, objectief en houdt je echt een spiegel voor. Heel knap hoe ze steeds weer de rode draad uit opdrachten of gesprekken weet te halen. Het traject gaf me de bevestiging dat ik op de goede weg zit, maar bood me ook een paar verhelderende inzichten. Ik heb weer voldoende handvatten om de volgende stap te zetten en mijn zelfvertrouwen heeft een flinke boost gekregen!   

Tom

Het heeft mij bewuster gemaakt

Mijn periode bij Amber heeft mij nog bewuster gemaakt van waar ik mee bezig ben. Ik heb een erg prettige omgang ervaren en je krijgt veel goede opbouwende kennis waar je direct mee aan de slag kan! 

Marc

Eyeopener!

Eyeopener! De coronacrisis is voor mij een moment van bezinning geweest. Waar word ik nou écht blij van in mijn werk? Wat zijn mijn kwaliteiten? En in welke omgeving komt dit het beste tot zijn recht? Door aan de slag te gaan met zelfbewustwording heeft Amber mij bij de antwoorden gebracht die ik zelf niet zag. Ik heb ontdekt welke competenties dicht bij mij liggen en op welke manier deze hebben bijgedragen in mijn loopbaan. Ik kan nu gerichter en met meer vertrouwen op zoek naar een volgende stap in mijn carrière. En niet geheel onbelangrijk.. de gesprekken waren nog gezellig ook!

Eddy Rondeel

Amber heeft mij door het hele circuit getrokken, van acceptatie, verwerking tot en met het belangrijkste, hoe nu verder

Ben je terneer geslagen, boos na een slecht-nieuws gesprek en weet je niet hoe het verder moet? heb vertrouwen, er is altijd iemand die kan helpen. Zo kwam ik bij Yours terecht en ik had er totaal geen voorstelling van hoe men mij hier kon helpen. Amber werd mijn consulente en heeft me door het hele circuit getrokken van acceptatie, verwerking, en misschien wel het belangrijkste, hoe nu verder. Met raad en daad heeft Amber me zoveel zelfvertrouwen gegeven dat ik de toekomst weer helemaal zie zitten en ik klaar ben om een nieuwe werkgever te zoeken welke past bij mijn kwaliteiten en mijn wensen. Amber, daarvoor hartelijk dank, ik weet dat het mij gaat lukken.

Anouk Kuiper

Amber heeft mij heel goed geholpen om inzicht te krijgen in wat ik echt wil

"Ik ben via mijn werkgever bij Amber gekomen. Ik was erg onzeker geworden over de dingen die ik deed op mijn werk. Ik zat er niet op mijn plek. Hier heeft Amber mij heel erg bij geholpen, nu ben ik een stuk zelfverzekerder geworden en heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug. Dit allemaal met behulp van testen en oefeningen. Dit geeft mij zoveel rust. Daarnaast heeft Amber mij heel goed geholpen om inzicht te krijgen in wat ik echt wil. Ook is mijn CV weer helemaal up to date zodat ik met veel vertrouwen op zoek kan gaan naar een nieuwe uitdaging die echt bij mij past." 

Dagmar

Zelfverzekerder in alles wat ik nu doe!

"Amber heeft me goed kunnen begeleiden omdat ze verder heeft gekeken dan alleen het klaarstomen voor een nieuwe baan. Daardoor ben ik meer over mezelf te weten gekomen en eerst met mezelf aan de slag gegaan. Ik ben zelfverzekerder geworden in alles wat ik nu doe en ook voor de toekomst."

FRANCINE VAN DEURSEN P&O ADVISEUR

Mijn collega’s vinden het zeer prettig om met haar in gesprek te gaan

"Avia Weghorst heeft de outplacement begeleiding van een aantal medewerkers aan Amber Kroese uitbesteed. We hebben dit als zeer prettig ervaren omdat Amber goed weet wat het is om zowel werknemer als eigen ondernemer te zijn. Zij stelt zich flexibel op en kan goed inschatten wat de behoefte is van de groep die ze begeleidt.
De kwaliteit van de begeleiding is goed, mijn collega’s vinden het zeer prettig om met haar in gesprek te gaan. Dit alles heeft als resultaat dat meerdere collega’s gelijk zijn door gestroomd naar een andere baan."

Melanie Snuverink

Met zelfvertrouwen naar een nieuwe baan!

”Eind vorig jaar begon het bij mij te kriebelen om op zoek te gaan naar een andere baan. Maar na 12 jaar vond ik het behoorlijk lastig om daar aan te beginnen. Amber heeft mij hierin super goed geholpen.

Door samen te kijken naar mijn interesses, maar vooral ook wat ik de afgelopen jaren aan taken had uitgevoerd. Wat ik leuk vond aan die taken en wat mijn kwaliteiten zijn. Daarnaast heeft ze mij tips gegeven om een goed CV te schrijven.

Dit alles heeft er voor gezorgd dat ik met heel veel zelfvertrouwen in december ga beginnen aan een nieuwe uitdagende baan!"

Melanie Snuverink

Laura Oversteegen

Met handige tips & tricks ben ik aangenomen!

"Toen ik na 15 jaar weer ging solliciteren, bleek mijn CV behoorlijk verouderd en niet meer van deze tijd. Met handige tips & tricks van Amber heb ik mijn eerste brief verzonden, heb ik mijzelf goed kunnen voorbereiden en tijdens mijn sollicitatiegesprek goed kunnen presenteren. Ik heb veel voordeel kunnen halen uit hetgeen zij mij heeft meegegeven; ik ben aangenomen!"

Biagina Principato

"Amber is een resultaatgerichte professional"

“Amber is een resultaatgerichte professional. Met haar scherpe vraagstelling dwong ze mij tot nadenken over mezelf. Daarnaast gaf ze mij bruikbare aanwijzingen. Het traject career coaching met Amber heb ik als zeer leerzaam ervaren. Werken met Amber betekent naast concrete resultaten ook gewoon een plezierige omgang. Echt een aanrader wat mij betreft!”

Tekst outtro slinger
Hier doe ik het voor

Mijn tevreden opdrachtgevers

(mede in samenwerking met Yours Personeelsdiensten)

Gaan wij koffie drinken?

Samenwerken start met luisteren. Ik luister graag naar jouw uitdagingen voordat we gaan samenwerken. Starten met een kop koffie?