Tekst intro slinger

Anouk Kuiper

Amber heeft mij heel goed geholpen om inzicht te krijgen in wat ik echt wil

"Ik ben via mijn werkgever bij Amber gekomen. Ik was erg onzeker geworden over de dingen die ik deed op mijn werk. Ik zat er niet op mijn plek. Hier heeft Amber mij heel erg bij geholpen, nu ben ik een stuk zelfverzekerder geworden en heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug. Dit allemaal met behulp van testen en oefeningen. Dit geeft mij zoveel rust. Daarnaast heeft Amber mij heel goed geholpen om inzicht te krijgen in wat ik echt wil. Ook is mijn CV weer helemaal up to date zodat ik met veel vertrouwen op zoek kan gaan naar een nieuwe uitdaging die echt bij mij past." 

Man, anoniem

In 1 woord: wow!

Het resultaat van de begeleiding is in 1 woord wow!

Maatwerk met bruikbare, praktische tips. Het heeft me erg geholpen alles weer in het juiste perspectief te zien.

Dank voor de tips, trucs en de begeleiding.

Dagmar

Zelfverzekerder in alles wat ik nu doe!

"Amber heeft me goed kunnen begeleiden omdat ze verder heeft gekeken dan alleen het klaarstomen voor een nieuwe baan. Daardoor ben ik meer over mezelf te weten gekomen en eerst met mezelf aan de slag gegaan. Ik ben zelfverzekerder geworden in alles wat ik nu doe en ook voor de toekomst."

Melanie Snuverink

Met zelfvertrouwen naar een nieuwe baan!

”Eind vorig jaar begon het bij mij te kriebelen om op zoek te gaan naar een andere baan. Maar na 12 jaar vond ik het behoorlijk lastig om daar aan te beginnen. Amber heeft mij hierin super goed geholpen.

Door samen te kijken naar mijn interesses, maar vooral ook wat ik de afgelopen jaren aan taken had uitgevoerd. Wat ik leuk vond aan die taken en wat mijn kwaliteiten zijn. Daarnaast heeft ze mij tips gegeven om een goed CV te schrijven.

Dit alles heeft er voor gezorgd dat ik met heel veel zelfvertrouwen in december ga beginnen aan een nieuwe uitdagende baan!"

Melanie Snuverink

Laura Oversteegen

Met handige tips & tricks ben ik aangenomen!

"Toen ik na 15 jaar weer ging solliciteren, bleek mijn CV behoorlijk verouderd en niet meer van deze tijd. Met handige tips & tricks van Amber heb ik mijn eerste brief verzonden, heb ik mijzelf goed kunnen voorbereiden en tijdens mijn sollicitatiegesprek goed kunnen presenteren. Ik heb veel voordeel kunnen halen uit hetgeen zij mij heeft meegegeven; ik ben aangenomen!"

Biagina Principato

"Amber is een resultaatgerichte professional"

“Amber is een resultaatgerichte professional. Met haar scherpe vraagstelling dwong ze mij tot nadenken over mezelf. Daarnaast gaf ze mij bruikbare aanwijzingen. Het traject career coaching met Amber heb ik als zeer leerzaam ervaren. Werken met Amber betekent naast concrete resultaten ook gewoon een plezierige omgang. Echt een aanrader wat mij betreft!”

TAÏS SCHUITEMAKER

Binnen één maand al een toffe baan!

"Amber heeft mij geholpen met mijn CV, sollicitatiebrief en met de voorbereiding op het sollicitatiegesprek.

"binnen één maand al een toffe baan!"

FRANCINE VAN DEURSEN P&O ADVISEUR

Mijn collega’s vinden het zeer prettig om met haar in gesprek te gaan

"Avia Weghorst heeft de outplacement begeleiding van een aantal medewerkers aan Amber Kroese uitbesteed. We hebben dit als zeer prettig ervaren omdat Amber goed weet wat het is om zowel werknemer als eigen ondernemer te zijn. Zij stelt zich flexibel op en kan goed inschatten wat de behoefte is van de groep die ze begeleidt.
De kwaliteit van de begeleiding is goed, mijn collega’s vinden het zeer prettig om met haar in gesprek te gaan. Dit alles heeft als resultaat dat meerdere collega’s gelijk zijn door gestroomd naar een andere baan."
Tekst outtro slinger
Hier doe ik het voor

Mijn tevreden opdrachtgevers

(mede in samenwerking met Yours Personeelsdiensten)

Gaan wij koffie drinken?

Samenwerken start met luisteren. Ik luister graag naar jouw uitdagingen voordat we gaan samenwerken. Starten met een kop koffie?