Communicatie Training voor een Frisse Start na de Zomervakantie!

Het is weer die tijd van het jaar – de zomervakantie is in volle gang en we bereiden ons voor op een frisse start in het komende najaar. Maar laten we eerlijk zijn, na dagenlang op het strand liggen en genieten van cocktails en mocktails met van die schattige kleine parasolletjes, kan het soms moeilijk zijn om terug te keren naar de dagelijkse routine. Gelukkig heb ik iets voor jullie dat jullie zal helpen om deze overgang zo soepel mogelijk te maken – een communicatie training met een speelse twist: de Core Value Index (CVI)!

De CVI is geen geheime code die je moet kraken, maar een interessante manier om jezelf en anderen beter te begrijpen. Het is als een innerlijke GPS die je helpt navigeren door de complexe wereld van communicatie. Het is serious business maar ik moet ook zeggen, het kan soms behoorlijk hilarisch uitpakken! 

Stel je voor dat je op een maandagochtend je kantoor binnenloopt, nog half in de vakantiemodus, en je collega begroet je met een bulderende lach. Je denkt bij jezelf: “Wat heeft hij vandaag geslikt?” Maar in werkelijkheid is het gewoon zijn CVI-stijl die naar buiten komt – een natuurlijke drang om de sfeer luchtig en vrolijk te houden. 

En dan hebben we die ene collega die altijd de controle wil hebben over elk detail. Je weet wel, degene die het kantoor verandert in een militaire operatie. Met behulp van de CVI kun je eindelijk begrijpen waarom ze zo geobsedeerd is door effici├źntie en structuur. Ze zal waarschijnlijk met plezier een checklist maken voor het maken van de checklist!

Maar laten we vooral niet vergeten dat er ook mensen zijn die graag de diepere betekenis achter alles willen begrijpen. Die ene collega die altijd de waarom-vraag stelt en je laat nadenken over het leven, het universum en alles daartussenin. Dankzij de CVI kun je hun behoefte aan diepgaande communicatie beter waarderen en misschien zelfs je eigen filosofische kant ontdekken!

Dus, als je klaar bent om je communicatievaardigheden naar een hoger niveau te tillen en de CVI in actie wilt zien, dan ben ik hier om je te helpen. Deze herfst bied ik een training aan waarbij we de CVI gebruiken als basis voor het verbeteren van onze communicatie. Het wordt een interactieve en, als je mij al een beetje kent, zeker ook humoristische ervaring waarbij we onze eigen CVI-stijlen kunnen ontdekken en leren hoe we effectiever kunnen communiceren met verschillende persoonlijkheden.

Dus, als je interesse hebt in een frisse start na de zomervakantie en de CVI in combinatie met een training wilt krijgen, neem dan contact met mij op. Laten we samen lachen, leren en groeien terwijl we ons voorbereiden op een geweldig najaar!

Neem contact met mij op via deze pagina of telefonisch (06 10147701) voor meer informatie over de training.

Tot snel!