IK COACH VANUIT KENNIS, ERVARING ÉN INTUÏTIEF

Boost je zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen vergroten | Focus aanbrengen | Grenzen ontdekken en aangeven | Carrière ontwikkeling | Controle leren & durven loslaten | Verbinden met anderen

AmberKroese-39-P
Amber-Kroese_Streep1

Mensen leren hun doelen te bereiken

De term coaching komt uit het Frans (coche). Coach is het Franse en later (rond 1500) Engelse woord voor een wagen om mensen te transporteren van de ene naar de andere plaats. Het besturen van een koets werd coaching genoemd. De bron van het werkwoord ‘to coach’ is echter het vervoeren van een gewaardeerd, of waardevol persoon van waar hij was naar waar hij wil zijn.

Hoe werk ik

Vertrouwen en een goede klik tussen jou en mij is voor mij de basis voor een geslaagd coaching traject. We starten met een kennismaking waarin we kijken of die klik er is.

Tijdens onze gesprekken en via gerichte (thuis) opdrachten, ga jij aan de slag met je hulpvraag. Ik luister, stel vragen en soms speel ik “de advocaat van de duivel”. Waar nodig confronteer ik. Samen komen we tot de kern en leer ik je loslaten wat je blokkeert en verbinden met dat wat je doet groeien. Ieder mens is uniek en daarom is ieder traject uiteindelijk maatwerk.

Amber-Kroese_Streep3

Boost je zelfvertrouwen

Als je je vaak en op veel gebieden onzeker voelt, heeft dat effect op je dagelijks functioneren. Privé en professioneel. Op jezelf kunnen en durven vertrouwen; het geeft je een goed gevoel en rust. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijker keuzes maakt.

 

Het geheim van een leven met zelfvertrouwen, zit hem erin te beseffen dat je de manier waarop je je presenteert, volledig in eigen hand hebt. Ik geef je tools en tips en jij gaat hiermee aan de slag waardoor jij je zelfvertrouwen echt kunt verhogen. Hoe meer je aan je zelfvertrouwen en het geloof in jezelf werkt, hoe beter je je voelt, hoe meer je jezelf kan motiveren om actie te ondernemen en hoe eenvoudiger het is om succesvoller te worden. Gun het jezelf.

Amber-Kroese_Streep2

Loopbaan coaching & Outplacement

Komen er functies te vervallen? Weet je niet welke functie of bedrijf beter bij je past? Weet je niet (meer) hoe je moet solliciteren?

 

Loopbaan coaching en Outplacement is voor individuen en/of groepen die ik ondersteun bij het zoeken en vinden van een nieuwe en passende werkomgeving en functie. We kunnen stil staan bij het loslaten van je baan, de emoties die daarbij een rol spelen en onderzoeken waar je staat in je leven en werk; wat je wilt, wat je kunt en hoe daar te komen. Daardoor zie je nieuwe perspectieven die je inspireren, motiveren én weer nieuwe energie geven.

Amber-Kroese_Streep3

Sollicitatie coaching

Wil jij je krachtig, zelfverzekerd en mooi voelen én presenteren? Ik draag daar graag mijn steentje aan bij door middel van sollicitatie coaching. Voor de extra touch verzorg ik tevens een workshop visagie; zakelijke make-up én werk ik samen met een topfotografe om jouw kracht vast te leggen.

 

De rode draad in mijn carrière is het werken met en voor mensen. In mijn werk als HR adviseur heb ik vaak te maken met serieuze zaken en langdurige projecten. Ik wilde graag ook luchtiger en visueel creatief werken waarbij ik snel resultaat zag. Make-up en mode heeft mij altijd getriggerd en als mini-me zat ik altijd al bij mijn moeder op tafel als ze zich opmaakte dus de keuze was snel gemaakt om mijn HR werk en coaching met visagie te combineren. Deze combinatie zet ik graag in om jou te versterken, van binnen en van buiten.

Ik bied onder andere sollicitatie-coaching, LI training, workshops (zakelijke) make-up en een fotoshoot of een combinatie ervan. Bij andere vraagstukken of uitdagingen; maatwerk is altijd mogelijk. Neem contact op voor mogelijkheden en tarieven. Gun het jezelf!

Samenwerken start met luisteren. Ik luister graag naar jouw uitdagingen voordat we gaan samenwerken. Laten we starten met een kop koffie!

Gaan wij koffie drinken?